Veiligheidsvoordeuren van Krial

Wij hebben ervoor gekozen om enkel voordeuren aan te bieden van het hogere kwaliteitssegment. Zo kunnen wij de inbraakveiligste voordeuren aanbieden welke best aansluiten bij onze slogan "Beter Beschermd !"

Onze voordeuren zijn standaard vleugeloverdekkend en 45mm dik geïsoleerd. Ze zijn uitgevoerd met een 6-punts-vergrendeling, dievenklauwen aan de scharnierzijde, een veiligheidscilinder met paniek- & gevarenfunctie met unieke sleutelkaart en 3 sleutels met kopieerbeveiliging, cilinderring en een automatische tochtafdichting.

Contacteer ons voor meer info

Belangrijkste veiligheidselementen en kenmerken

Onze voordeuren zijn uitgerust verschillende veiligheidselementen en esthetische kenmerken. Hier vindt u meer info terug

vleugeloverdekkend

Vleugeloverdekkend paneel

Hoge esthetische waarde en stabiel geheel. Geen frame met een paneel erin, zal niet slepen na enkele jaren

Contacteer ons voor meer info
isolatiedikte voordeur

Hoge isolatiewaarde & veiligheid

Onze veiligheidsvoordeuren zijn maar liefst 55mm dik geïsoleerd met PUR-isolatie en voldoen aan de strengste isolatienormen

Contacteer ons voor meer info
aanbod veiligheidsvoordeuren

Groot modelaanbod

Er is keuze uit ons groot assortiment van verschillende categoriën. Zo is er keuze uit de Cottage, Pastorie, Modern & Inox uitvoeringen. Elk met hun verschillende stijlen en afwerkingen, maar telkens uitgevoerd met alle beveiligingen en de hoogste isolatiewaarden.

Online catalogus Contacteer ons voor meer info
trekkers voor uw voordeur

Het juiste accent voor uw voordeur

Ruime keuze keuze aan siertrekker. Een uitgebreide reeks in inox, titanium, messing of poederlak. Kiezen wordt niet gemakkelijk !

inbraakveilig met wk2-attest

Inbraakveilig met WK2-attest

Onze voordeuren zijn uitgerust met de beste beveiligingscomponenten. Standaard vleugeloverdekkend paneel en voorzien van een 6-punts vergrendeling, 3 sets dievenklauwen aan de scharnierzijde, een verborgen veiligheidscilindercilinder met paniek- & gevarenfunctie verborgen achter een fraaie cilinderring.

Een WK2-attest is hier het bewijs van !

Contacteer ons voor meer info

Vraag uw gratis offerte aan !

Wenst u meer te weten over onze voordeuren of wenst u een offerte op maat ?
Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail !

Uiteraard bent u steeds welkom in één van onze toonzalen.
Graag tot binnenkort !

Stuur ons een E-mail