realsiatie poort

Sectionale poorten van Krial

Als fabrikant en plaatser van sectionale poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring vindt u bij ons de nodige know-how en ervaring terug om alle situaties correct te kunnen inschatten en het nodige advies te geven. Wij stemmen onze offerte af op Uw wensen.

Productfolder
kleurenpallet

Kleuren - individueel afgestemd !

Met onze eigen lakkerij zorgen wij ervoor dat wij elke poort individueel kunnen afstemmen volgens uw wensen.

Zo kan uw poort qua kleur en model perfect geïntegreerd worden in uw woning. Onze poorten kunnen gelakt worden in alle Ral kleuren, NCS kleuren of wij kunnen lakken op een eigen kleurstaal, dit telkens in gewone lak of het krasarme structuurlak.

Onze lakken zijn UV-bestendig en van hoogwaardige kwaliteit !

Webshop

Maximale isolatiewaardes !

Onze poorten hebben een standaard isolatiedikte van 42mm en voldoen aan de strengste isolatienormen. Om een nog hoger isolatieniveau te bekomen, kunnen de zijgeleiders thermisch onderbroken gemonteerd worden op het motagevlak met ons thermoframe.

Deze extra brede afdichtingsrubber zorgt ervoor dat de zijstijlen thermisch geïsoleerd tegen de buitenmuur gemonteerd wordt. Zo vermijdt u koudebruggen en houdt u de warmte maximaal binnen !

Uitvoeringen

Een grote verscheidenheid aan paneelvariantes zijn mogelijk. Zo kiest u uit Stucco, Woodgrain, Vlak of Microprofilering. Kies zelf het type welke bij uw persoonlijke smaak of woning past. Alle poorten worden individueel afgestemd en gelakt in het kleur van uw keuze.

motor voor sectionale poort met LED

Automatisatie

Bij een poort van hoogwaardige kwaliteit hoort natuurlijk een even kwalitative motor. Ons aanbod omvat een Duitse kwaliteitsmotor met een kogelgelagerde tandriem met inwendige versterking. Dit resulteert in een uiterst stille aandrijflijn.

Energiezuinig door LED technologie en andere slimme toepassingen zorgen ervoor dat de motor in stand-by minder dan 0,5W (!) verbruikt. Een verbruik wat nauwelijks meetbaar is.

Productfolder Contacteer ons voor meer info
inbraakveiligen poorten e motoren met wk2 attest

Inbraakveilig !

Qua veiligheid zijn onze poorten en motoren de top. Zo zijn de motoren van Krial uitgerust met een hoog-beveiligde digitale, versleutelde en steeds wisselende RollinCode op de nieuwste AES 128 bits versleuteling Een WK-2 attest is hier het bewijs van !

bedien uw poort met uw smartphone via onze gratis app

Bedien uw poort met onze gratis App

Onze nieuwe generatie motoren kunnen bediend worden met uw tablet of smartphone. Zo kunt u eenvoudig iemand binnenlaten of even controleren of uw poort afgesloten is. U kunt de poort in een verluchtingsstand zetten en nadien eenvoudig terug sluiten vanop uw werk. U vindt er ook hoeveel cycli uw motor heeft en wat de loopsnelheid ervan is. Hiervoor is een optionele kit nodig.

Vraag meer informatie aan uw verkoper of kom langs in één van onze toonzalen.

Contacteer ons voor meer info
motor voor sectionale poort met LED

Mag het iets sneller ?

Naast de standaard kwalitatieve, geruisloze & energiezuinige motor kan geopteerd worden voor een extra snelle motor voor extreem gebruiksgemak. De openingssnelheid wordt maar liefst 240mm per seconde. Dit resulteert algauw in een openingstijd van zo'n 10 seconden voor een poort met een standaardhoogte.

Ideaal als u langs een drukke weg woont, of als het gewoon allemaal wat sneller mag. Vraag meer info aan uw verkoper of kom dit ontdekken in één van onze toonzalen.

Contacteer Ons

Waar kunnen wij u mee helpen ?

Eeen gratis offerte aan huis ?
Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail !

Stuur ons een E-mail