Industriële toepassingen van Krial

Wij beschikken over een groot aanbod van industriële toepassingen. Elk product is een ontwikkeld voor speciale situaties of specifieke klantbehoeftes. We horen graag wat uw wensen zijn en hoe wij deze best kunnen invullen.

Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring vindt u bij ons de nodige know-how en ervaring terug om alle situaties correct te kunnen inschatten en het nodige advies te geven. Wij stemmen onze offerte af op Uw wensen.

Toepassingen

Elke situatie is anders en elke wens van de klant is verschillend. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing beschikbaar.

industriële sectionale poorten

Industriële sectionale poorten

Industriële sectionale poorten van hoge kwaliteit met panelen van 42mm dik en keuze uit een aantal standaardkleuren met tal van opties en inbouwsituaties naargelang uw situatie of wens.

Wenst u een lichtband of toch liever vensters apart ? Een loopdeur met lage opstand, of zelfs volledig beglaasd ? Het kan allemaal.

Manueel bediend met schuifgrendel of toch liever een industriële asmotor met drukknopkast op een driefasig netwerk ? Bediening met handzenders, codeklavier of drukknop ? U beslist het allemaal !

Contacteer ons voor meer info
zelfherstellende snelroldeuren na aanrijding

Snelroldeuren

Snelroldeuren worden vooral gemonteerd tussen verwarmde werkplaatsen en koudere stockageplaatsen. De snelroldeur opent heel snel en sluit zich meteen na het voorbijkomen van de heftruck. Zo vermijdt u tocht en houdt u de warmte waar dit echt nodig is.

Standaard zelfherstellend en voorzien van gecoate geleiders en beschermkap over de wals en motor. Bij een aanrijding ritst het doek uit de zijgeleiding en keert automatisch terug op zijn plaats bij het sluiten. U zult niet eens merken dat er wat is gebeurd.

Voorzien van een onderloopbeveiliging, fotocelbeveiliging, doekslapbeveiliging, zichtsectie en nog zoveel meer. Vele opties zijn mogelijk.

Productfolder Contacteer ons voor meer info

Vraag uw gratis offerte aan !

Wenst u meer te weten over onze industriële toepassingen of wenst u een offerte op maat ?
Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail !

Uiteraard bent u steeds welkom in één van onze toonzalen.
Graag tot binnenkort !

Stuur ons een E-mail